Ki szereti rajtam kívül magában a nutellát?
Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 15:03
2/16 anonim válasza:
A kérdés inkább az, létezik olyan ember a földön (számomra érthetetlenül), aki nem szereti magában a nutellát??? :D
3/16 anonim válasza:
Máshoz se eszem meg nemhogy magában 😷🤐
4/16 anonim válasza:
Sehogyan sem szeretem, nem vagyok édesszájú.
5/16 anonim válasza:
Szeretem, csak mindig fáj tőle a fogam, pedig nincsenek fogproblémáim.
7/16 anonim válasza:
Nekem magában túlságosan is tömény, emiatt nem esik annyira jól mintha valamire rákenném, valamibe beleraknám.
8/16 anonim válasza:
Én általában el sem jutok addig, hogy bármire is rákenjem. Sokkal hamarabb elfogy magába :)
9/16 anonim válasza:
Pár kiskanállal szoktam. De már nagyon drága, hogy csak úgy magában együk. Lassan ez is a luxuscikkek közé tartozik.
Régebben el sem akartam hinni, hogy a nutellás kenyér finom. Az a baj, hogy de! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!