Hogyan érdemes vagy szakszerű a csokit és a nutellát?
Az iskolában kisebb vita alakult ki arról hogy most a polcon vagy a hűtőben, de volt aki vegyesen vélekedett.
Szerintem a polc a megfejtés de szerintük meg a hűtő így nem lehet tudni.
Csoki polcon, sose szoktam hűtőbe tenni.
Nutella is többnyire polcon, csak akkor tesszük hűtőbe, ha sokáig nem fogy el( csak akkor ugye ki kell venni evés előtt), vagy nyáron.
Polcon. Én csak házi csokiszószt eszem, gyakran megolvasztom felhasználás előtt, mert roppant kemény tud lenni télen.
De semmi gond, ha valaki hűtőben tartja. Vannak speckó bonbonjaim, amiket a mélyhűtőben tárolok, pedig az is kókuszzsír alapú, mint a csokim, de az állaga így jó.
Ma már nem eszem Nutellát, de folyósnak kell lennie, ha én eszem... Régen ropit mártogattam bele. Különben is mindig odavoltam az olvadt csokikért, csak táblásnál nem annyira praktikus, viszont roppant élvezetes (a ropogós is jó, úgyhogy ettem én mindenhogyan).
Köszönöm a sok választ.
És afelől hogy baja lesz-e a nutellának a polcon se volt kétségem hisz itthon is így van.
A hűtős nutellát csákánnyal lehet csak kiszedni...
Illetve a csokit akkor rakom hűtőbe ha meleg van itthon de pl a milka oreós és epres csokik szerintem kifejezetten finomak behűtve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!