Nutellások! Ti miért szeretitek a Nutellát? Csak márka miatt, vagy íze végett?
Amikor gyerek voltam és alkalmanként vettek a szüleim mogyorókrémet, akkor mindig az olcsót tudtuk megvenni (kakaó ízű mogyorós krém, vagy a csíkos fajta).
Én azokkal tök jól el voltam.
Egyszer mentünk osztálykirándulásra, és mindenkinek kellett valamit vinnie (valaki száraztésztát hozott, valaki tojást, valaki mosogatószivacsot stb.)
Emlékszem, nekem Nutellát írtak a listára.
Anyuék akkor vettek először Nutellát.
Elvittem osztály kirándulásra, ahol nekem sajnos nem maradt belőle semmi.
Most már keresőképes, felnőtt ember vagyok, régi nosztalgiázásból venni akartam a minap mogyorókrémet.
A boltban viszont nem a megszokott csíkosat vagy sajátmárkás kakaós kencét tettem a kosárba, hanem egy kis üveg Nutellát.
Puding próbája, kenyérre sem kentem, mokkáskanállal belekanalaztam és megkóstoltam a világhírű márkát.
Hát mit is mondjak... Nem vagyok tőle elragadtatva. Egyáltalán nem ízlik. Eddig (talán féltékenységből?) mindig azt mondtam az osztálytársaimnak, akik Nutellás kenyeret hoztak tízóraira, hogy "minek a drága vacak, az olcsóbb is ugyan ilyen!".
Most rájöttem, hogy nagyon nem :D De nem pozitív értelemben.
Ti mit gondoltok?
Nutella vagy olcsó krém?
Mi mindig az olcsó kakaós krémet vesszük, ha veszünk.
Sose vettünk nutellát, mert nagyob drága. De nekem a sima olcsó is nagyon bejövős:D
Azt hiszem, egyszer kóstoltam olcsót. Az borzalmasan rossz volt, a Nutella pedig nagyon finom. Ma már nem tudnám megenni, mert borzalmasan cukros, de majd csinálok sajátot és az is finom lesz, mert nem fogom kisajnálni a belevalót.
Kakaós mogyorókrémhez minőségi alapanyag kell, az nem működik olcsón, viszont ízlések és pofonok, ugye.
Az olcsó kakaós mogyorós krém és a Nutella közt elég nagy különbség van. Főleg a mogyorós ízélményben. De ez csak akkor derül ki, ha frissen megbontva előbb eszel az olcsó mogyorós krémből, utána közvetlenül a Nutellából.
Az összes memóriánk közül az ízmemóriánk a legrosszabb, legmegbízhatatlanabb.
Ha van sok dugi pénzem, Nutellát veszek.
Hó végén, ha már kevés van, bizony én is kakaós mogyórós olcsó krémből csinálom a gyerekeknek a "Nutellás gombócot" - amit nagyon kedvelnek.
Mindkettőt szeretem
De fél évente egy üveggel veszek és ennyi.
Általában vizsgaidőszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!