Melyek a leginkább laktató, ugyanakkor alacsony kalóriatartalmú élelmiszerek?
Nincs ilyen.
Pontosabban egyénfüggő. Mindenesetre a fehérjedús ételeknek lehet a legtöbb esélyük rá. Egyesek esetében pedig a zöldségeknek. Ez amúgy jó kis kombó, de nem mindenkinek elég az éhség csökkentéséhez.
A családtagjaim 1000 kcal alatt nem laknak jól semmivel (csak éhesebbek leszünk) s már rengeteg mindent próbáltunk. Ez persze nem baj, az embernek sok kalória kell egy nap.
Van, akinek az étel összetétele nem számít, csak a kalória. Simán jól lehet lakni 10 fizikailag némileg aktív órára gyors szénhidráttal, ha az ember olyan.
Nekem a félig sült-félig párolt zöldségek váltak be, kevés zsiradékon készítve és nem túlpuhítva.
Mivel sokféle zöldség létezik, és sokféle módon, sokféle füszerezéssel lehet öket elkészíteni, ezért igen változatos étrendet lehet összeállítani a segítségükkel és nem lesz unalmas vagy egyhangú.
Uborka, káposzta, paprika, gomba, tök, brokkoli, karfiol, spárga, spenót, áfonya, zeller, ananász, répa, alma, szilva
túró
Nekem a parolt kaposzta-sargarepa, vagy a parolt brokkoli-sargarepa valt be egy szelet natur sult csirkemellel (a fott kajak kozul).
Nyersen szeretem ragcsalni (es eltelitenek): alma, sargarepa, uborka, bebispenot, zoldborso(borsot csak nyersen, vagy fagyasztottat kiengedve eszem), cekla (nyersrn lereszelve finom), nyers gomba
Nincs vele baj, egyszerűen ilyen. No, én a krumplival sem lakom jól, egy kilóval zsírban sütve sem :) Csak sok fehérjével és sok-sok kalóriával.
A zöldség sokakat rosszul laktat, ez normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!