Paradicsomos pennéhez melyik a legjobb üveges szósz?
Paradicsomos pennét szeretnék készíteni,de üveges szósszal.
Melyik a legjobb szerintetek? Kicsit édeskés,mégis fűszeres,semmiképp sem ketchup állagút szeretnék venni.
Nektek melyik vált be a legjobban?
(Ez nem bolognai, tehát hús ne legyen benne.)
Köszönöm a válaszokat előre is!
gondolom azért szeretnél üvegegeset mert gyors és nem tudsz/nincs kedved vagy időd bajlódni vele, de egy nagyon egyszerűt mondok.
veszel egy üveges paradicsom levet meg konzerv sűrítményt, felmelegíted, szinte annyi idő elég amíg forr egyet.
szóval felteszed, teszel bele bazsalikomot, oregánót, delikátot, cukrot vagy édesítőt, borsot. kóstolgatod, ízre, állagra mikor jó neked. a sűrítmény ugye sűrű, az üveges paradicsomlé híg.
ez kiadósabb mint a bolti üveges, és olcsóbb is. egy próbát megér szerintem.
2es vagyok.
ha szereted a gombát, csinálhatod úgyis, hogy először azt lepirítod kevés olajon, és utána öntöd rá a parit.
De ha ő üveges szószt szeretne, miért kell ráerőltetni mást? Lehetne simán a kérdésre is válaszolni.
Nekem is a Dolmio ízlett.
Barilla, abból is az Arrabbiata.
Kicsit csípős, de isteni finom! :)
Barilla a legjobb ott bármelyik a húsost kivéve! Vagy a Spar premium bazsalikomos vagy Arrabiata.
Nekem a Lidl picit sós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!