Miért mondják, hogy, , a retek reggel méreg délben étek, este orvosság"?
Figyelt kérdés
Miért ,,méreg" reggel a retek? Talán azért mert mozgunk a nap folyamán?2018. máj. 11. 18:47
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, én szoktam reggel retket enni, és még élek.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen én is szoktam, de vajon mire mondják, hogy méreg. Mert nyilván nem szó szerint méreg...
2018. máj. 11. 19:04
3/7 anonim válasza:
Rosszul tudod. Egyrészt, a feketeretekre mondják ezt. Másrészt így szól: reggel orvosság, délben étek, este méreg.
És próbáld ki, miért, bár nem ajánlom, égni és fájni fog egész éjjel.
4/7 anonim válasza:
ma 19:15-ös: te tudod rosszul a mondást és a kérdezö jól.
Ami meg a "reggel méreg" részt indokolhatja, hogy éhgyomorra nem jó enni, föleg - ha mint régen megszokott volt - csak egy szelet kenyér van ezen kívül.
5/7 anonim válasza:
A szerveink időnként aktívak , a gyomor belek máj késő délután este pihen , nem hasznos akkor étkezni .
6/7 anonim válasza:
Nehezen emészthető, ezért nem tanácsos reggel vele kezdeni, pláne üresen. Én epés voltam, epekő képződést rendszeres fogyasztása gátolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!