A tegnap reggel es ma amikor levettem az ejszakai pelusat a 17 hos lanyomnak nagyon budos volt eros mintha orvossag szagu lenne. Sosem volt semmi szaga a pisis pelusanak de most ket napja, de csak reggel. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 20:23
1/6 anonim válasza:
Szia!
Itass vele több folyadékot! Keveset iszik, emiatt koncentráltabb lesz a pisije.
2/6 A kérdező kommentje:
Tenleg nem iszik par ejszaka ota semmi teat azelott mindig felebredt,de ha ejsszaka aszt adom neki elobb kikopi es a cumijaert sir.
2010. márc. 4. 20:31
3/6 anonim válasza:
Elég ha napközben itatod többet, nem feltétlenül kell éjjel, emiatt ne is keltsd fel. Ha már este több innivalót kap, már nem lesz koncentráltabb a pisije.
Én még szoptatom a babámat, elejétől fogva túl zsíros a tejem, nagyon kevés folyadékot tartalmaz, és a fiam pelusa is állandóan "szagos" volt. A gyerekorvos mondta hogy vagy teát v. vizet, de valamelyiket mindenképpen adjam neki. Azóta megszünt ez a probléma.
4/6 anonim válasza:
Mit adsz neki este? Amikor én tejbegrízt adtam és utána még ivott tápit, akkor neki is szagosabb volt reggel a pelusa. Ez azért van, mert sok a tejalapú egyszerre amitől több ammónia kerül a vizeletbe.
5/6 A kérdező kommentje:
23 ora korul kapja a tapszeret azelott meg olyan 20ora es 21 kozott eszik vagy levest jo surjen vagy lekvaros kenyer vagy joghurt vagy kifli mikor mit.De eddig meg sosem volt szagos a pisis pelusa reggelre.Ja de eszrevettem egy par napja meg nappal sem akar semmit inni csak nagyon nehezen iszik par korty teat vagy vizet.
2010. márc. 4. 20:48
6/6 anonim válasza:
Akkor koncentráltabb. Próbáltasd itatni. Sokszor keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!