A lángolt kolbász "mire való"?
Figyelt kérdés
Kenyérre szeletelve vagy főzésre-sütésre?2018. máj. 8. 10:16
2/7 anonim válasza:
A lángolt kolbász felénk a frissen füstről leakasztott vékonykolbász.
Nem szelném kenyérre. Csak hőkezelés után eszem meg, míg ki nem szárad. Amúgy a legfinomabb frissen kisütve mustárral.
3/7 anonim válasza:
Én nem szeretem a lángolt kolbászt, nekem olyan, mintha enyhén füstölt nyers fasírtot ennék.
Az előttem szólóval értek egyet.
4/7 anonim válasza:
Nekem nyers. Undorító ilyen formaban.
Kisütöm és kenyér, mustár vagy torma. Így Istenkirály!
5/7 A kérdező kommentje:
Jó én is így vagyok vele.
Nyersen nyers.
De pl. nyársaláshoz nekem ez jön be a legjobban.
2018. máj. 8. 13:29
7/7 anonim válasza:
főzelékbe nem jó? sárgaborsó, lencsefőzelék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!