Érdemes kipróbálni a mascarponét annak aki nem szereti a sajtokat?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 20:00
1/10 anonim válasza:
Nos, a férjem nem eszik semmi sajtot, ellenben a mascarpones édességeket szereti. Nekem eleve nem számít sajtnak, hiába az hivatalosan, számomra egy teljesen íztelen cucc, amit az allaga miatt használok a sütikhez
2/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2018. ápr. 30. 20:19
3/10 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az első írja, gyakorlatilag íztelen. Engem mindig a tejszínre emlékeztet az íze. Miért akarnád megkóstolni?
4/10 anonim válasza:
Semleges íze van, ezért kiválóan használható akár sós, akár édes ételekhez.
5/10 anonim válasza:
mascarpone nem is sajt igazábol ,és abszolut iztelen.
6/10 anonim válasza:
Nagyon ajánlom mert lehet édesre is megcsinálni pl. En ugy szoktam h turot kis cukrot meg egy keves citromot es a mascatponet osszekeverem es ugy nagyon finom
En magaban nem szeretem de sztm egy kostolast meger
7/10 anonim válasza:
Persze! A mascarpone engem is a tejszín ízére emlékeztet :) magában is imádom, de edessegnek megcsinálva meg annyira sincs.koze a sajthoz :D plusz sosan is el lehet készíteni, húsételekhez, stb.
8/10 anonim válasza:
Persze, hogy "emlékeztet" a tejszínre, hiszen abból készült :-) Ami más benne, hogy ez "vajasabb" valahol a tejszín, és a vaj közötti állagú. Egyáltalán nem "sajt", hiszen azt erjesztéssel készítik.
A Tiramisu mascarponéval készül, de lehet más sütire is krémnek kenni, különböző ízesítéssel.
9/10 anonim válasza:
A mascarpone nekem egy szuperzsíros szilárd tejszínhez hasonlít. Ízben főleg.
10/10 A kérdező kommentje:
A vajat sem szeretem sajnos, sem a túrót, sajtot. A tejfel az még elmegy. Ha abból készült, akkor jó.. Köszi a válaszokat.
2018. máj. 15. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!