Van most a burger kingben az a mustár kapitány, evett már valaki, érdemes kipróbálni?
A jalapeno paprika ami benne van egyébként csípős, mert annyira nem rajongok a csípős ételekért.
A sonka ezredest kipróbáltam, nem rossz de ezt a streak house szószért nem rajongok annyira, a tócsni, pedig nem tócsni.
A fő dolog amiért megkérdezem az, hogy a menü 2000 ft, (kerekítve) amit picit sokallok.
Még én sem ettem Mustár kapitányos burgert, de ki akarom próbálni!
Általában a Burger Kingben ezeket az új hamburgereket érdemes kipróbálni, mert finomak szoktak lenni.
Ettem már Sonka ezredes burgert, finom volt. Bár én szeretem a hamburgereikben a sajtot úgy, hogy én azt hiányoltam belőle.
Én sem szeretem a csípőset. A jalapeno kicsit csípős csak, még éppen, hogy elviselhetően annak aki nem szereti a csípőset. De kiveheted a szendvicsből és úgy is eheted.
Nekem a tócsni is nagyon ízlett! Finom volt!
a tócsnival az volt a baj, hogy tejfölt adtak és nem foghagymás tejfölt, azzal jó a tócsni :D
meggyalázták ezt a nemes ételt (persze ez csak tréfa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!