Miért lesz ilyen büdös a csirke- és pulykamell?
Nem tudom, mit ronthatok el, de undorítóan büdös szokott lenni az a csirke- és pulykamell, amit én készítek. Olyan, mintha nyers vagy éppen romlott lenne, nagyon jellegzetes szag, ami átjárja az egész lakást, és már öklendezek tőle.
Azért furcsa, mert egyébként ízre semmi gond nincs ezekkel a húsokkal, rendesen átsültek, nem romlottak.
Általában a Lidlben, esetleg a Pennyben veszem ezeket, illetve sokszor mamám hozza a piacról. Azért furcsa, mert ő is ezt az alapanyagot használja, és neki nem szokott ilyen büdös lenni.
Egyébként régebben úgy csináltam, hogy két evőkanál olajban kisütöttem fedős serpenyőben (2-2 perc oldalanként), most meg vettem egy kontaktgrillt, amiben 3 percig sütöm. Mind a két esetben ugyanezek a tapasztalatok. :(
Sajnos azért mert minden üzemi baromfi tápos. És haltáppal etetik ami ráadásul borzasztó büdös, bocsánat de pinaszagú.
A háztáji legelős teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!