Miért nem jó a csirke már másnap?
Sütve, rántva én sem szeretem amikor már kihűlt.
Pörköltnek nem annyira lehet észrevenni.
Szerintem ugyanolyan jó még harmadnaposan is. Évi egyszer eszem csirkét rokonnál, aki még pakol is, maga a tökély. Házi csirke, jól elkészítve, sütve.
Pedig én nem szeretem a csirkét, gyerekkori trauma és gyenge ízű is, csak a rokonnál eszem, mert csak az van és finom is.
Mellékízt kismillió ételen érzek, az ottani csirkén soha.
En is finnyas vagyok erre.
A sertéshus még ennél is durvább szerintem, a csülök kifejezetten büdös olykor.
Füstölt csülköt vettem Húsvétra (kivételesen) hiába föztem meg olyan áthatô mellékíze volt hogy nem bírtam megenni.
Biztosan a táppal és az állat takarmányozásával függ össze.
Én ma már nem veszek szárnyashúst Auchanba sem Tescoba csak piacon hentesnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!