Szerintetek miből készül a mostani "zacskós" rizsek?
Figyelt kérdés
Én 1 kilóst veszek. Nem is valami drágát. Párolom és nagyon finom.
Nagyim a zacskós bő vizes verziót késztí mindig, (általában teszis) és nagyon érdekes gumiszerű cucc a végeredmény. Pergős, meg szép, sértetlen szemeket kapunk, de az állaga, íze nagyon "mű".
2018. márc. 31. 12:19
3/7 anonim válasza:
Szerintetek miből készülNEK a mostani zacskós rizsek?
Rizsből. Mi másból. De rizs sokféle van, s kiszerelés, előkészítettség is.
A különféle rizses ételekhez jól kell megválasztani a rizs típusát, s az elkészítés módját. A rizs mentes mindenféle mű adaléktól.
Vagy a nagyid készíti rosszul, vagy a te elvárásaidban van a hiba.
4/7 anonim válasza:
Ha az íze nem jó, akkor a rizs a rossz. De el nem tudom képzelni, mitől lesz gumiszerű, olyat még nem is ettem vagy láttam...
6/7 anonim válasza:
A zacskos rizs mindig is ilyen volt, mar 10 eve is undorito muanyag ize volt.
7/7 anonim válasza:
Mitől lenne rossz íze?
Zacskóba adagolva vagy nyers rizs van, vagy előgőzölt. De ugyanarról a növényről származnak, mint a kilós kiszerelésűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!