Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit kezdjek a főtt sonkával?

Mit kezdjek a főtt sonkával?

Figyelt kérdés
Vettem az aldiban "füstölt" sonkát, amikor megfőztem láttam, hogy ebből nem lesz húsvéti asztalra sonka... inkább csak sima főtt hús. Ha szétdarabolom, lefagyaszthatom későbbi felhasználásra?
2018. márc. 31. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bablevesbe jó lesz.
2018. márc. 31. 08:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lefagyaszthatod, persze.
2018. márc. 31. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Főzni csak olyat kell, ami házi füstölésű, nyers sonka.

Amik füstpáccal vannak kezelve, azokat már nem kell főzni, mert ezt az eredményt kapod.

Lefagyaszthatod és valóban felhasználhatod egy-egy ételben később, de akkor már ne főzd, csak amikor elkészült akkor tegyed bele!

2018. márc. 31. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy részét hagymával ledarálod, ízesíted még ha kell isteni szendvicskrém lesz belőle! Én megmaradt sonkából, kövérjéből is szoktam csinálni.
2018. márc. 31. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezt, nekem mindenféle maradék hússal nagyon bejön:

[link]

2018. márc. 31. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vékony szeletekre vágod, és zsemlébe téve elfogy. Vagy szeletelt állapotban lefagyasztod.
2018. márc. 31. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!