Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit csináljak? Éhes vagyok.

Mit csináljak? Éhes vagyok.

Figyelt kérdés

Nincs itthon semmilyen kaja. De tényleg a hűtő teljesen üres, kenyér sincs meg semmi. Anyáék meg nem vesznek kaját.

13/L

2018. márc. 28. 09:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

Nem baj, most majd megoldódik a probléma!

Ha tényleg éhezik, akkor alaposan megfingatják a szüleit, ha viszont nem, akkor egy életre leszokik a hazudozásról, akárki is legyen a kérdés mögött.

2018. márc. 28. 20:23
 12/15 A kérdező kommentje:

Úgy értettem olyan kaja nincs itthon amit szeretek. Másmilyen van.

Eléggé félre érthető volt. Hülye vagyok. Mind egy. Annyira nem mind egy. Most így nem tudom hirtelen de aki tippeket adott hogy milyen kaját készthetnék azoknak is köszi.

2018. márc. 29. 15:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs itthon semmilyen kaja. De tényleg a hűtő teljesen üres, kenyér sincs meg semmi. Anyáék meg nem vesznek kaját."

"Úgy értettem olyan kaja nincs itthon amit szeretek. Másmilyen van."

Kívánom, hogy ismerd meg, amikor tényleg éhezik valaki, nem csak unalomból szórakozik más emberek jóindulatával!

A trágárságszűrőn nem menne át, aminek tartlak!

2018. márc. 29. 16:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

... és még volt pofája privátokat írogatni!

Tényleg az eszem megáll ezen a riherongyon!

2018. márc. 29. 16:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg csak megijedt az illető (ha unatkozó trollkodó volt, vagy ha tényleg egy válogatós kislány) hogy a gyermekvédelemmel fenyegetőzött valaki és túl komolyan hangzott
2018. márc. 29. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!