Gyors és viszonylag egészséges reggeli ötletek?
Szoktam enni zabkását, natúr joghurtot müzlivel, szendvicset teljeskörű péksüteményből sok zöldséggel, minőségi sonkával.
Ugyanakkor ezek mellett jó lenne még néhány tipp, az nem baj ha kalória dús, plusz pont ha laktató.
Sok tojásétel percek alatt megvan, főtt tojást pedig napokkal előre lehet főzni...
Muffinokat én is gyártok néha, csak szénhidrátszegény stílusban, tojás és szezám főszereplésével (van egy receptem, ami mandulát, diós, mogyorót is tartalmaz kis mennyiségben, roppant finom. A sima szezámosba sajtot teszek s olykor valamilyen keményítőt is, hogy liszt, zab, rizsliszt vagy tápióka, az majdnem mindegy. Jót tesz az ízének s olcsóbbá is teszi, így ha nem érdekel a szénhidráttartalom, felesben keményítőt használok. Ja ennél több lisztet akarunk használni, akkor inkább már pogácsát sütünk). Napokig eláll szobahőmérsékleten is az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!