Mit tehetnék ha nincs mit enni? (2018)
Azért nem akartam nyilvánosságra hozni, mert nem tudom, miért tette azt, amit. Még vártam a válaszra, egy magyarázatra, de eddig nem jött semmi...így most leírom, mi történt.
Voltam olyan naiv, hogy segítettem egy vadidegen embernek. Először csomagot akartam küldeni, de akkor hétvége volt, így nem tudtam postára adni, és egyébként is látni akartam, hogy tényleg célbaér a segítségem és el is fogadja. Tudom, őrült felelőtlenség, de elmentem hozzá. Együtt mentünk el az ottani Tesco-ba és bevásároltunk annyi alapvető élelmiszert, amivel fizetésig kihúzta.
Persze azt mondta, hogy fizetéskor megadja, de pár nap múlva azt vettem észre, hogy letiltott Facebook-on (ott beszéltük meg a találkozó részleteit), Gyakorin pedig nem válaszol. Holott még ő mondta, hogy szeretné tartani velem a kapcsolatot.
Engem nem érdekel, hogy nem látom többet a pénzem, viszont egy magyarázatot igazán megérdemeltem volna szerintem. De megtanultam a leckét, csak szomorú, hogy vannak ilyen emberek. Amíg ott voltam, végig rendes volt, értelmes, jól elbeszélgettünk, elmesélte hogyan jutott ide, és mik a tervei a jövőben...úgy búcsúztunk el, hogy beszélni fogunk továbbra is. Ehhez képest amikor legutóbb érdeklődtem felőle, megnézte az üzenetem, majd szépen letiltott egy szó nélkül. Nekem csak az fáj, hogy nem mondta meg, miért.
Én vagyok a #40es, kanizsai válaszoló.
Ez igen. Emberségből példát mutathatsz! Le a kalappal előtted és a segítőkészségeddel!
Büszke vagyok Rád!
A kérdező pedig minősíthetetlen! Ez hihetetlen...
Jellemtelen ember...
Enyém volt a 16-os válasz.
Nektek ez még újdonság, nekem már nem.
Vajon miért nem csodálkozom?
Ti meglepődtök, én az ellenkezőjén lepődnék meg!
És az ilyenek szoktatják le az embereket a segítségnyújtásról.
"Amíg ott voltam, végig rendes volt,..."
Még szép! Éppen feltöltötted a kamráját!
"... megnézte az üzenetem, majd szépen letiltott egy szó nélkül. Nekem csak az fáj, hogy nem mondta meg, miért."
Mert egy szélhámos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!