Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit tehetnék ha nincs mit...

Mit tehetnék ha nincs mit enni? (2018)

Figyelt kérdés
Kényes dolog... tóbb ilyen jellegű kérdés is van. Nem tudom engem mennyire vesztek komolyan de inkább ilyen végső elkeseredésemben írok... az előző munkahelyemen létszámleépítés volt... most új melóhely de nem tartott ki a fizetés mivel nem teljes havi volt. Az a helyzet nincs kajám se pénzem... nem vagyok régóta Jászberénybe szóval noncs olyan barátom akitől kérhetnék kölcsön egy kis pénzt vagy kaját. Rokonom sincs olyan... 18 évesen elzavartak otthonról most 20 vagyok. Van valakinek... bárkinek valami tippje? 9.-én délután van fizetésem és 2 napja nem ettem

#éhség #nincs mit enni
2018. márc. 1. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó! Felesleges, egy köszönömre nem volt képes a segítségemért, sőt, még belém is rúgott.
2018. márc. 17. 09:04
 42/73 anonim ***** válasza:
100%
# 41/ Ezt kifejtenéd?
2018. márc. 17. 10:04
 43/73 anonim ***** válasza:
77%
Írtam privátot.
2018. márc. 17. 11:19
 44/73 anonim ***** válasza:
100%
megoszthatnád a nyilvánossággal is, más is kíváncsi rá
2018. márc. 17. 13:22
 45/73 anonim ***** válasza:
88%

Azért nem akartam nyilvánosságra hozni, mert nem tudom, miért tette azt, amit. Még vártam a válaszra, egy magyarázatra, de eddig nem jött semmi...így most leírom, mi történt.

Voltam olyan naiv, hogy segítettem egy vadidegen embernek. Először csomagot akartam küldeni, de akkor hétvége volt, így nem tudtam postára adni, és egyébként is látni akartam, hogy tényleg célbaér a segítségem és el is fogadja. Tudom, őrült felelőtlenség, de elmentem hozzá. Együtt mentünk el az ottani Tesco-ba és bevásároltunk annyi alapvető élelmiszert, amivel fizetésig kihúzta.

Persze azt mondta, hogy fizetéskor megadja, de pár nap múlva azt vettem észre, hogy letiltott Facebook-on (ott beszéltük meg a találkozó részleteit), Gyakorin pedig nem válaszol. Holott még ő mondta, hogy szeretné tartani velem a kapcsolatot.

Engem nem érdekel, hogy nem látom többet a pénzem, viszont egy magyarázatot igazán megérdemeltem volna szerintem. De megtanultam a leckét, csak szomorú, hogy vannak ilyen emberek. Amíg ott voltam, végig rendes volt, értelmes, jól elbeszélgettünk, elmesélte hogyan jutott ide, és mik a tervei a jövőben...úgy búcsúztunk el, hogy beszélni fogunk továbbra is. Ehhez képest amikor legutóbb érdeklődtem felőle, megnézte az üzenetem, majd szépen letiltott egy szó nélkül. Nekem csak az fáj, hogy nem mondta meg, miért.

2018. márc. 17. 16:55
 46/73 anonim ***** válasza:
87%

Én vagyok a #40es, kanizsai válaszoló.

Ez igen. Emberségből példát mutathatsz! Le a kalappal előtted és a segítőkészségeddel!

Büszke vagyok Rád!

A kérdező pedig minősíthetetlen! Ez hihetetlen...

Jellemtelen ember...

2018. márc. 17. 20:02
 47/73 anonim ***** válasza:
86%

Enyém volt a 16-os válasz.

Nektek ez még újdonság, nekem már nem.

Vajon miért nem csodálkozom?

Ti meglepődtök, én az ellenkezőjén lepődnék meg!

És az ilyenek szoktatják le az embereket a segítségnyújtásról.

2018. márc. 17. 20:13
 48/73 anonim ***** válasza:
92%

"Amíg ott voltam, végig rendes volt,..."

Még szép! Éppen feltöltötted a kamráját!

2018. márc. 17. 20:17
 49/73 anonim ***** válasza:
92%

"... megnézte az üzenetem, majd szépen letiltott egy szó nélkül. Nekem csak az fáj, hogy nem mondta meg, miért."

Mert egy szélhámos.

2018. márc. 17. 20:23
 50/73 anonim ***** válasza:
90%
biztos csak én vagyok rossz emberismerő, de a mai napig meglepnek a hasonló emberek. egyrészt azt sem gondoltam volna hogy lesz aki elmegy vele vásárolgatni, vagy számlát kértek tőle hogy pénzt utaljanak, de hogy utána így még ilyen helyzetben is képes felrúgni mindent és semmibe venni a jóindulatú segítőkész embertársát is, hát az elég szomorú. talán a rossz családi háttere miatt nem képes értékelni csak segítségért kapálódzott végszükségben, talán elverte valamire kapásból a fizetését és nem szeretne megszégyenülni (újra), vagy csak mentálisan nincs teljesen rendben nem tudjuk. remélem legalább boldogulni bír a jövőben, és nem kerül hasonló helyzetbe, vagy legalábbis nem hasonlóan fogja újra lereagálni mert ez tényleg egy szégyenteljes példa
2018. márc. 17. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!