Mit tehetnék ha nincs mit enni? (2018)
Kedves utolsó, egy hasznos tipp nekem többet ér pár száz forintnál.
Egy másik válaszolónak meg... mindenképp megírom mi lett végül. Igazábol a hangulatomon sokat dobott hogy ilyen segítőkész emberek vannak :)
Nagyon jó ötleteket kaptál eddig. Az áruházak, élelmiszerboltok, pizzázók, kávézók, éttermek mindenképp megérnek egy próbát.
Ha az utcán odamész emberekhez, akkor igaz, hogy kevesen, de adnának neked ételt vagy pénzt. Tőlem többször is kértek már így, és ha tudtam, adtam. Mert tudom milyen, ha nincs mit az asztalra tenni. Én gyerekkoromban voltam ilyen rossz helyzetben, mert a szüleim keveset kerestek, és nem tudtak bánni a pénzzel. Most 20 évesen ott tartok, hogy én segítek másoknak kimászni a gödörből, ahogy tudok.
A munkavállalás is jó ötlet, ahogy említették a mosogatást ételért cserébe. Szerintem az teljesen korrekt lenne.
Ha pénzt nem fogadsz el, akkor gondolom címet sem adsz, ahova egy csomagot küldhetnék tele nem romlandó étellel.
Majd írj, hogy végül sikerült-e megoldanod a problémád, vagy ha szeretnéd elfogadni a segítségem.
Belegondoltam a te helyzetedbe, végig mentem rajta én kihez fordulnék végső esetben
A munkatársak (főleg,hogy új vagy) nem tudni milyen emberek és 100%,hogy tőlük nem kérnék sem ételt sem pénzt, hacsak nincs már olyan valaki akivel jóban vagyok és valamennyire megbízok benne.
Én azt csinálnám,hogy minden erőmet összeszedve felkeresném a szomszédokat,akár kertesházban, akár tömbben laknék és elmondanám szépen a történetemet, nem pénzt kérnék hanem ételt, amit tudnak adni.
Szerintem nem kellene sokáig próbálkoznod, ha magamból indulok ki én 100 %,hogy adnék amit tudok!!
Bízz az emberek jóindulatában és kitartást neked!
Ó Istenem! :(
Most láttam meg a kérdést, egy véletlen folytán.
Nagykanizsán élek, de egy csomagocskát száraz tésztával, konzervekkel szívesen küldtem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!