Túró helyett Túró Rudi?
Túró, egy kis cukor, vanillin cukor, mazsola, nyakon öntve étbevono csokival.
Biztosan gazdaságosabban jösz ki, íze sem olyan, mint a 'sima' túrónak.
Minek venni Túró Rudit, ha otthon csinálhatsz Túró Rudolfot? Az olyan, mint a Túró Rudi, csak tízszer akkora.
Túrót összekevered tejföllel, vaníliás cukorral stb, ahogy fentebb írták, étcsokit (vagy tejcsokit) megolvasztasz, leöntöd, dermed kicsit a hűtőben, szeletelve fogyaszthatod.
Egy tipp:
A túrót ízesítsd ízlésed szerint, önts hozzá egy kicsi tejet, vagy tejszínt, keverd össze, majd tedd ezt egy tálba. A tetejére pedig olvassz, vagy simán csak reszelj csokit (javaslom az étcsokit), és tedd be a hűtőbe 1-2 órára. Én ezt ettem, mikor muszáj voltam minél több tejterméket fogyasztani, és nagyon bejött. Nem olyan, mint a rudi, de nagyon finom tud lenni, miután összeállt.
Egyébként nálam ilyen volt az ízesítés: cukor, reszelt narancs, citrom, és/vagy lime héj, ezek levéből egy pár csepp, menta, és egy nagyin kicsi csipet só, a tetején csokibevonattal. Ha szereted, az említett gyümölcsökből vagdalhatsz is bele kicsi kockákat, vagy használhatsz esetleg mást is. Nyáron én például néha használtam epret, málnát, szőlőt, szilvát, barackot, meg amihez csak hozzáfértem emberi áron. Lehet használni lekvárt is akár, dióféléket... Gyakorlatilag bármit, amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!