Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A krumplipürét kanállal, vagy...

A krumplipürét kanállal, vagy villával kell enni?

Figyelt kérdés
2018. febr. 5. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mi kerül előbb a kezembe :)

Ha natúrban eszem, vagy pl. kásának, akkor kanalazom sokszor :)

2018. febr. 6. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Fhu, en valamiert irtozok tole, hogy kanallal egyem. De sok mindennel igy vagyok, a porkoltekkel is vagy a paprikas krumplival. Megmagyarazni nem tudom, biztos valami tudatalatti, gyerekkori dolog. De soha nem szolnek senkinek erte amugy. Ahogy jol esik eppen.
2018. febr. 6. 17:31
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Olyan, hogy kell, olyan nincs. Olyan van, hogy ízlés dolga, ahogy akarod.

Én villával eszem.

De Te eheted akár, kanállal, késsel, kézzel, lábbal, szívószállal...stb.

2018. febr. 7. 02:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Hol?

Otthon, családias körben ahogy jólesik.

Vendéglőben/vendégségben villával, hisze va mellé valami más is, rántott husit fura kanállal enni.

(Bár otthon ahhoz nem használok kést, ha krunplipüré van mellé.)

2018. febr. 7. 21:52
 15/17 anonim válasza:
Ha nem érdekel hogy mások mit gondolnak mint ahogy engem és normál paraszti ésszel gondolkodász akkor kanállal eszed nem pedig mint a többség meg az etikett betartók.Étteremben is megtettem már aztán meg azon mosolyogtam mikor ők is evőeszközt cseréltek,mert mikor látják, némelyik emberben tudatósul hogy miért használok én villát? Aztán körülbelül 10 emberből 5-en kanállal,2-nek mindegy már,a másik 3 meg marad tipikus magyar felsőbbségi,(nem mind ilyen) és betartja az etikettet.
2018. márc. 1. 06:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
12-es én is így vagyok vele,gyerekkoromban a nagyszüleim ettek mindent kanállal ,imádtam őket de olyan fura volt.Már persze értem miért volt könnyebb nekik.Lehet innen ered.
2018. márc. 1. 12:46
 17/17 anonim ***** válasza:
A legtöbb ételt,rövid nyelű fakanállal eszem. (Nagyvárosi 41 F :D )
2018. márc. 1. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!