Ti szoktátok a bundáskenyeret tejföllel enni?
Figyelt kérdés
Sokáig azt hittem, hogy ez egy általános dolog, de beszélgettem valakivel és meglepődött rajta. Kiderült hogy a környezetemben nem igazán ismerték ezt. Egyébként én úgy szoktam enni, hogy a kenyérből tépek egy falatot, és azt mártom a tejfölbe.2018. jan. 28. 12:11
11/20 anonim válasza:
Tejföl-fokhagyma
Lekvár
Fahéjas porcukor
Piros arany
Mikor mihez van kedvem.
12/20 anonim válasza:
Én is a tejfölös mártogatós bundákenyeret szeretem. Valahogy édes cuccokkal nekem nem lenne az igazi
13/20 anonim válasza:
Tejföllel még nem próbáltam, én meleg citromos teával szeretem ala' nature.
Ez is olyan, mint a cicege, vagy bere, sok helyen máshogy hívják, de szerintem tudod, mire gondolok, reszelt krumpli, tojás, liszt, só, bors, összekeverve kisütni. Azt is eszik sokféleképpen.
A lényeg: mindkettő finom. Nem is ismerek olyat, aki ezeket nem szereti. Télen főleg.
14/20 anonim válasza:
Én se ismertem, de a pároméknál szokás. Nemrég próbáltam ki, jó kombináció, pedig nem szeretem a tejfölt.
15/20 anonim válasza:
Tejföl és sok-sok lila hagyma :)
16/20 anonim válasza:
Még nem próbáltam tejföllel, de nagyon jól hangzik. Én általában fokhagymás paradicsomosot eszek hozzá
18/20 anonim válasza:
Én is fokhagymás tejfölbe mártogatom, de úgy, hogy két szelet kenyeret májkrémmel összeragasztok, úgy áztatom a tojásba, ha megszívta magát rendesen, akkor kisütöm, fordításkor sajtot olvasztok rá, végén mézet vagy lekvárt teszek rá és úgy mártogatom fokhagymás tejfölbe
19/20 anonim válasza:
18! Ugye te most viccelsz? :D
Kérdezőnek már válaszoltam.
20/20 anonim válasza:
Mi is fokhagymás tejföllel esszük, és a kislányom nagyon csodálkozott, mikor a keresztanyjánál anélkül kapta.
Ő is hozzászokott a tejfeleshez, nem tudta, hogy létezik másfajta is.
De azért megette azt is, citromos teával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!