Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A csemegeuborka miért finomabb...

A csemegeuborka miért finomabb ha hosszában 4 felé van vágva?

Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 18:47
 1/9 A kérdező kommentje:
mintha simán enném egészbe
2018. jan. 26. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Csuda tudja, de ez már csak ilyen nálam is. Nyilván az agyunk, tudatunk játszik velünk. Nekem az a jó, hogy csinosabb és vékonyabb, kellemesebb harapnom, innentől nyilván pozitívabb szinten van az egész. De igazából ízre a kedvenc uborkám százas így is, úgy is, szóval nem finomabb, csak vonzóbb, jobb. De sok ételt érzek finomabbnak vékonyabb vagy más formában.
2018. jan. 26. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem ízlik így jobban, én egyben szeretem és abból vßagok szeleteket evés közben.
2018. jan. 26. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden szeletelt vágott dolognál ez van . Más a rostok és a felületek hatása , ezt állítják de inkább a forma és tartalom viszonya érdekes .
2018. jan. 26. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki hogy szokta meg, még gyerekkorban.

Például, imádom a paprikás krumplit, viszont, csak ha lapjára van vágva. Csináltam kockára vágva és teljesen más ízt éreztem. Valószínű, agyamba el van raktározva, ha látom lapjára vágva, emlékek szerint finom.

2018. jan. 26. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is sokat gondolkoztam, de nem bírok rájönni. Végülis abban állapotam meg magammal, hogy az uborka molekulái összekapcsolódnak a savanyú lé molekuláival, és együtt olyan komplex vegyületet alkotnak, ami sokkal jobban ízlik, mintha külön-külön ízlelgetnénk a két molekulát :)
2018. jan. 26. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:
39%

A csemegeuborkát nem szokás 4 felé vágni, mert túl pici ahhoz.

Te a kovászos uborkára gondolsz.

2018. jan. 26. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

az aldiban kapható egy osztrák termék(magyar uborkából)ezek hosszában hasított édeskés ecetes uborkák..olyan íze van, hogy nem lehet abbahagyni..nem véletlenül árulják hosszában hasíva..sőt ugyanitt kapható szeletelt is..ez is maga a csoda.

..hogy csemege e? az..igazi csemege, önmagában is..

2018. jan. 26. 22:25
 9/9 Carragher_x ***** válasza:

"nem véletlenül árulják hosszában hasíva"

De nem ám, csak épp semmi köze az ízéhez, simán többnek tűnik:)

2018. jan. 27. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!