A csemegeuborka miért finomabb ha hosszában 4 felé van vágva?
Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 18:47
1/9 A kérdező kommentje:
mintha simán enném egészbe
2018. jan. 26. 18:48
2/9 anonim válasza:
Csuda tudja, de ez már csak ilyen nálam is. Nyilván az agyunk, tudatunk játszik velünk. Nekem az a jó, hogy csinosabb és vékonyabb, kellemesebb harapnom, innentől nyilván pozitívabb szinten van az egész. De igazából ízre a kedvenc uborkám százas így is, úgy is, szóval nem finomabb, csak vonzóbb, jobb. De sok ételt érzek finomabbnak vékonyabb vagy más formában.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem ízlik így jobban, én egyben szeretem és abból vßagok szeleteket evés közben.
4/9 anonim válasza:
Minden szeletelt vágott dolognál ez van . Más a rostok és a felületek hatása , ezt állítják de inkább a forma és tartalom viszonya érdekes .
5/9 anonim válasza:
Ki hogy szokta meg, még gyerekkorban.
Például, imádom a paprikás krumplit, viszont, csak ha lapjára van vágva. Csináltam kockára vágva és teljesen más ízt éreztem. Valószínű, agyamba el van raktározva, ha látom lapjára vágva, emlékek szerint finom.
6/9 anonim válasza:
Ezen én is sokat gondolkoztam, de nem bírok rájönni. Végülis abban állapotam meg magammal, hogy az uborka molekulái összekapcsolódnak a savanyú lé molekuláival, és együtt olyan komplex vegyületet alkotnak, ami sokkal jobban ízlik, mintha külön-külön ízlelgetnénk a két molekulát :)
7/9 anonim válasza:
A csemegeuborkát nem szokás 4 felé vágni, mert túl pici ahhoz.
Te a kovászos uborkára gondolsz.
8/9 anonim válasza:
az aldiban kapható egy osztrák termék(magyar uborkából)ezek hosszában hasított édeskés ecetes uborkák..olyan íze van, hogy nem lehet abbahagyni..nem véletlenül árulják hosszában hasíva..sőt ugyanitt kapható szeletelt is..ez is maga a csoda.
..hogy csemege e? az..igazi csemege, önmagában is..
9/9 Carragher_x válasza:
"nem véletlenül árulják hosszában hasíva"
De nem ám, csak épp semmi köze az ízéhez, simán többnek tűnik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!