Ha étkezés után vettem észre, hogy az elfogyasztott tésztában guargumi volt, lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
Sajnos egy jó nagy tállal megettem belőle, állítólag nagyon nem tesz jót. Lesz tőle valamilyen probléma?2018. jan. 19. 13:40
1/4 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy allergiás vagy-e rá vagy nem. Mivel ha nem vagy allergiás rá nemhogy nem káros, de még csökkentheti is a bélrendszeri daganatok kialakulásának kockázatát.
2/4 A kérdező kommentje:
Az allergén információk között nem volt ez az összetevő vastagon kiemelve, így erre nem tudom, hogy kell e számítanom vagy allergén terméknek minősül e.
2018. jan. 19. 13:46
3/4 anonim válasza:
x milliárd ember él a földön, bármilyen anyagról beszélünk lehet találni valakit aki allergiás rá. Csak a gyakori allergéneket tüntetik fel, de ha allergiás lennél rá már tudnál róla.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, ment a zöld kéz! :)
2018. jan. 19. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!