Karalábét ha megeszi egy 14 éves kisfiú nyersen, attól lehet baja?
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 18:37
11/19 anonim válasza:
Mi baja is lehetne ? Egészséges fiatal szervezet, kifejezetten hasznosak számára a nyersen fogyasztott zöldségfélék.
Mi kiskorunkban, nemcsak a karalábét imádtuk nyersen, de ott sündörögtünk, amikor a káposztát szelték, hogy a torzsáját megehessük.
A sárgarépa pucolásakor is ettük a nyers répát.
Bár minden kisgyerek /fiatal élne a lehetőséggel, hogy nyers zöldséget is ehet, ami kifejezetten egészségükre válik.
12/19 anonim válasza:
Maximum egy kicsit tobbet pukizol.
13/19 anonim válasza:
csak ha egeszben probalja meg lenyelni
14/19 anonim válasza:
14 éves kisfiú????
Főzelékkel eteted már, vagy még tápszeren van?
16/19 anonim válasza:
A karalábé a sok nyersen fogyasztható zöldségféle egyike, semmi baja nem lesz tőle egy normál embernek...
17/19 anonim válasza:
Emlékszem, 14 évesen kaptam 1 karalábét a ballagásomra. Megettem és úgy fostam tőle, mint a murányi kutya.
18/19 anonim válasza:
Fujj meg ne edd, VITAMIN VAN BENNE!!!!!
19/19 anonim válasza:
Nagyon finom és egészséges a nyers karalábé.
De úgy látszik, a kérdezőnek új, hogy egyáltalán meg lehet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!