A kisfiú aki nem eszik húst. Szerintetek ez nem kamu?
Figyelt kérdés
Én megnéztem, de szerintem ez kamu, amit a vegák csináltak. Szenzációhajhász, olcsó trükkökkel, mint a gyermeki ártatlanság, a végén a meghatottságtól síró anya, és a végén a beleegyezé, hogy mostantól nem eszünk húst.2013. júl. 30. 17:20
1/14 anonim válasza:
mi ebben a kamu?nem teljesen értem.én gyerekként egyszerűen utáltam a húst s megjegyzem, köszi jól vagyok felnőtten is.
4/14 A kérdező kommentje:
Végülis lehet igaz, csak a térítésre használják fel.
2013. júl. 30. 17:34
5/14 anonim válasza:
Vegetáriánus vagyok. Mondjuk nálam ez így jött magától, de lassan 16 éve élek így. A fiam mindent utál ami zöldség, vagy gyümölcs, húst eszik hússal. :D
Eszembe nem jut befolyásolni. A youtubeon meg ugyanolyan agymosó hülyeségek vannak, mint a filmekben, vagy a tv híradóban. Középszerű emberek próbálják mosni az agyadat, pláne a nagy érzelemkitöréses videókban. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen a világ, dobd ki a tv-det az ablakon, és ne nézz ilyen hülyeségeket.
6/14 anonim válasza:
Rengeteg buddhista nem eszik húst születésétől fogva.
Én 20 éve, 13 éves koromtól nem eszem. Egészséges vagyok, nincs egy rossz fogam sem, tökéletes a vérképem, kár, hogy nem kiskoromtól kezdtem el (ill. kezdtük el a szüleimmel) a húshagyást.
7/14 anonim válasza:
Tiszteli az Életet. Mi ebben a hihetetlen?
8/14 anonim válasza:
Én sem értem mi ebben olyan hihetetlen. Velem úgy volt hogy egyszer csak észbe kaptam, és másképp tekintettem a húsra, onnantól fogva nem ettem meg. Már sokkal hamarébb el kellett volna hagynom a húst. Hogy kamu e a videó vagy se, lényegtelen, a mondanivalójával teljesen egyetértek.
9/14 anonim válasza:
ha valaki az egészsége miatt nem eszik húst az egy dolog, de az ilyen "tisztelem az életet" fa.szság szánalmas. vannak zsákmányállatok amiket ha nem az ember eszik meg, akkor a többi ragadozó. agymosott idióták.
10/14 anonim válasza:
9- még van időd, hogy bölcsülj, használd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!