1/8 anonim válasza:
Elvileg lehet, gyakorlatilag beletorik a fogad. Amugy hulyeseg.
2/8 anonim válasza:
Lehet enni nyersen..például a malacok imádják.
Ha begúglizod, hogy "sütőtök nyersen receptek", akkor csodát látsz..
A fitnessz étkezés alapja a nyers sütőtök...persze pépesítve, turmixolva..
3/8 anonim válasza:
Elvagni is alig lehet, nem hogy elragni, pepesiteni, turmixolni nyersen. Nekem eleg jo turmixom meg botmixerem van, gyakorlatilag a haztartasiak kozul a legerosebb motorral rendelkezo, de nem hiszem, hogy elvinne a a nyers sutotokot. Jeget pl lehet vele daralni, ami kemenyebb, de az masabb szerintem mert torik, reped, mig a sutotokben szerintem siman megakadna es nem vinne el.
4/8 anonim válasza:
Persze, nem értem, miért panaszkodtak az előttem válaszolók, nem olyan betonkemény az a szerencsétlen tök. Ha önmagában nem ízlik, reszeld össze répával/almával/céklával.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2017. dec. 12. 23:37
6/8 anonim válasza:
Én rendszeresen eszem nyersen, mint nassolnivaló.
Meghámozva és felszeletelve, mint a negyed vagy nyolcad almaszelet.
Nem olyan vészes a keménység, sokkal könnyebben rágható, mint a nyers birsalma. Na azt tényleg fárasztó enni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2018. jan. 5. 12:15
8/8 Ignis Subdialis válasza:
A gyümölcscentrifugám megbirkózik a sütőtökkel, így szoktunk nyers sütőtök levet inni, mézzel, fahéjjal különösen finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!