Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit egyek amitől nem lesz...

Mit egyek amitől nem lesz hányingerem? (fontos)

Figyelt kérdés

Mit egyen egy olyan gyomrú mint én, étvágyam van, és néha sok savam. Olyan kellene, ami laktat, nem savas, vagyis nem valószínű, hogy visszajön. Nem szoktam hányni félreértés ne essék, de sokszor van hányingerem, ha nem eszek azért, ha túl sokat azért, és akkor döntsem el hogy mitől van vagy esetleg vírus. Pszichés is kicsit sajnos, de nem lehet az okot megszüntetni. Reggeli feles segített régebben, de mivel sokat iszok ezért nem szabad már azt sem, a növényi nyugtatók, teák semmit nem használnak.

Este is van hogy hányingerre kelek és nem tudok aludni.

Valami sós dologra gondoltam, ropi chips és még?

2017. dec. 4. 11:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsés vagy utolsó, nekem kicsit komplexebb a dolog. Hosszú lenne eléggé, de leírom röviden hátha van hasonló valakinek. A sok éves állandó stressz és szorongás miatt rendszeresen ittam, aztán 4 év után rájöttem hogy nem kéne ennyit, ezért meg tudtam állni bár nem volt mindig könnyű. A szokásos heti 3-4x ivás helyett lett heti max 1x. Aztán elkezdődtek a gyomorpanaszok, a reggeli hányingerek, remegések, ok nélküli szorongások és félelmek. Tartott pár hétig, orvosnál meg vérvételen is voltam, semmi gond a véremmel. Aztán rájöttem hogy mivel nem iszom annyit nincs ami nyugtat. Nagyon szomorú hogy innom kell ahoz hogy lenyugodjak és ezáltal ne jöjjenek elő a borzasztó gyomorpanaszok. De legvégül úgyis xanaxot írnának fel, akkor mindegy szerintem hogy alkohol vagy xanaxot kell szednem ki tudja meddig.
2018. jan. 7. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!