Van ki szereti a nyers hagymát, de ritkán eszik mert hányingerem van utána magától is?
Az a (komoly) baj, hogy másnap még büdös a szád tőle.
Gond lehet az emésztéseddel, ami azt is jelentheti, hogy egyébként is "szagos" a szád, csak még nem mondta senki.
Ha a férjem hagymát eszik, és 4-5 óra múlva semmi hagymaszaga a szájának.
Beszélned kellene a háziorvossal!
#6
Azt értsd meg, hogy egészséges embernek NINCS hagymaszaga 5-10-16 óra múlva.
Nem a hagymával van a baj, hanem az epéddel, vagy a hasnyálmirigyeddel, esetleg a májaddal.
Az el nem múló hagymaszag csak egy jelzés.
Próbáld meg hagymaevés előtt a Dipankrint, ha használ, akkor a hasnyálmirigyed nem bírta a kiképzést.
Ha nem használ, akkor legközelebb a Bilagitot, az az epére hat.
Valamelyiknek segíteni kell, de azért én a helyedben csak beszélnék orvossal, különösen, hogy azt mondod, hogy előfordulnak emésztési panaszaid.
Én hetente 3-4 szer eszek reggelire lila hagymát (mikor mivel, tepertővel, sajttal stb). Az "aurám" hatására mindig van helyem a buszon, nem tolakszanak felém az emberek, nagyobb a privát szférám a munkahelyemen, és nem hat rám mások vírusa-bacija sem. Ja, és egy Hhhhhhellóóóó!-val bármely kötekedőt le tudom szerelni. Tiszta nyereség! Ennyi pozitív dolog mellett mi az a kis szájszag... ehh.
Van egy tuti házireceptem arra az esetre, ha nem akarom, h érződjék rajtam a lila hagyma szaga. Eszem egy pár gerezd fokhagymát...!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!