Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen zsirosat egyek? Keves...

Milyen zsirosat egyek? Keves a testzsirom es nagyon fazom, dietaztam es azota.

Figyelt kérdés
Keves a testzsirom es mondtak a dokik h zsirosat kell ennem (nem csipszre es olajra kanalszamra gondoltak szerintem) mit egyek ami zsiros? Tenylef szuksegem lenne ra mert nem birom ki igy a telet.Tippek? Mar kb 1eve nem ettem olajban sult dolgokat,minimalis olajat raktam mindig csirkemell ala is.Miket egyek? Mekit meg ilyeneket ne pls:D 18/L
2017. nov. 8. 09:32
 1/9 anonim válasza:
74%

Amibe JÓ zsírok talalhatók,azok az olajos magvak(pl: mogyoró,mandula,kesudió stb..),avokádó,ha sütsz a csirkemell alá rakjál valamilyen jó fajta olajat/zsírt,kókuszolajat,lenmag olajat.

Vegyél halolaj kapszulat étrendkiegészítés celjából,egyél tojást(a sárgájába van zsír)

Ugy ezeket tudom tanacsolni,persze ne vidd túlzásba,1g/tskg zsír eleg szamodra.

Tegyuk fel 60kg vagy,akkor 60 grammra van szukseged.

És kérlek egyél rendesen,el se hiszed mennyire fontos a megfelelo zsirbevitel,ezzel akár a hormoháztartásod is felborulhat(tapasztalat).

Egyébként,diéta miatt nem ettel zsírt?Milyen diétát követtél te?:D

2017. nov. 8. 09:40
 2/9 anonim válasza:
43%
Nem a testzsir %-od a keves? Ketlem hogy ha elkezdesz mogyorot meg halolajat enni akkor "ki fogod veszelni a telet" Ha a %-t kell novelni az pedig csak annyit jelent szep parasztosan hogy hizni kene. Egyel krumplis tesztat kenyerrel. Sok szenhidratot de ne csokibol meg cukorkabol
2017. nov. 8. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:

hát fura, és durva diétád lehetett.

Én is diétázom, de ilyen nem fordulhat elő. Hogyhogy nem bírod ki a telet? Ha továbbra is keményen diétázol, akkor nincs mit tenni. Ha változtatnál, akkor szalonnás rántotta, szalámis vajaskenyér, rántott tarja, sült oldalas, bundáskenyér, disznótoros ételek, stb amivel túlélsz.

2017. nov. 8. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
egyél zsírt
2017. nov. 8. 10:59
 5/9 A kérdező kommentje:

1*

Igen dieta miatt,meg amiatt mert a zsirostol zsiros pattanasos lesz az arcborom,ezt akartam elkerulni

2*

deigen a testzsir% a keves!

3*

azerr nem birom mert megfagyok:D mar nem dieta hanem noveltem a kcal bevitelt,es a doki azt mondta h zsirosabb dolgokat kene ennem

kosz a tippeket!

2017. nov. 8. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:
bármilyen zsíros hús vagy hal jó, a növényi zsírok közül pedig a kókuszzsír (ezzel süthetsz-főzhetsz is), illetve hidegen az olívaolaj, olajos magvak, lenolja
2017. nov. 8. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
ha jobb ötleted nincs az is megoldás lehet, hogy bekanalazol egy tömb sertészsírt
2017. nov. 8. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Olajban sütni nem egészséges, akkor már inkább állati zsiradékot vagy vajat használj. Én legtöbbször kókuszzsírban (olajnak is hívják, de igazából inkább zsír) vagy kacsazsírban sütök. Sertészsír is jó, de csak a jó minőségű vagy a házi, mert a rossz minőségűekben lehetnek gyógyszermaradványok, egyéb mérgező anyagok sajnos.
2017. nov. 8. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha szereted a sajtokat, vegyél zsírdúsakat, igazán nagy a választék, nem lehet megunni.Ráadásul a zsiadékon kívül szinte minden egyéb tápanyaghoz is hozzájut a szervezeted.

A sok zöldségről-gyümölcsről nem szabad megfeledkezni, és kiválóan passzíthatók a sajtokhoz.

2017. nov. 8. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!