Hogy vigyem le 15-ről 12 százalékra a testzsírom?
f19 67kg mezomorf
kaloria, edzes, makrok, saját tapasztalatok érdekelnek
Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz, amikor a karodat edzed. De ha szálkásabban jobban érzed magad a bőrödben, akkor szálkásíts.
Edzés maradjon ugyan az, mint eddig, max a szálkásítás vége felé lehet kicsivel kevesebb sorozat, hogy tudjál regenerálódni.
Makrók:
Fehérje 2g/ttsg
A maradék kcalt pedig oszd el zsír és szénhidrát között. Egyél sok zöldséget és igyál sok vizet. Én a több ch-t ajánlom, mert több lesz az energiád. És próbáld meg tisztán étkezni.
Saját tapasztalatom még nincs. Én is most kezdtem el szálkásítani, 1 hónapja kb. Azóta 4kg-ot leadtam. Még kb. semmi sem látszik, max. kicsit laposabb vagyok és jobban látszanak az erek.
Köszönöm a válaszokat mentek a zöldkezek... de meg varom a tovabbi velemenyeket (am nem hiszem h rosszul edzenem a karom mert konkretan arra figyelek a legjobban mindig)
össz kaloriat nem mondtatok sajna, kivancsi lennek egy hasonlo sulyu 10 szazalek tzsju ember velemenyere
Mert nem nagyon lehet megmondani, ez egyénfüggő, hogy mennyi kcal kell neked. Ez nagyon sok mindentől függ. Aktivitás,anyagcsere, zsír izom arány stbb.. Ki kell kísérletezned, kb. 0,5-1kg-nak kell lemenni 1 hét alatt.
Vannak neten kalkulátorok, de nem annyira pontosak.
Én pl. 91-92kg-osan nagyjából 3000 kalóriával szálkásodom, kb. heti 1kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!