Mennyibe kerül mostanában a dióbél?
Van eladó dióbelem nekem is, de valamiért nem veszik. 2000Ft/kg-os áron hirdetem. Szép, világos, idei dió, nem is lehet rá mondani, hogy csúnya, vagy valami.
Aki még árul az tudna tapasztalatokat mondani?
Én is 2000 forintért vettem. Nagyon szép, tiszta, szépen megpucolt.
Hol, hogy árulod?
Jófogáson, illetve facebookon.
Nem értem, miért nem veszik... :/
Szerintem rossz helyen laksz és ott mindenkinek van.
Nálunk 2500-ért árulja a szomszédasszony és mindenki lecsapott rá, mert a boltban 3500, de van ahol 4-ért is láttam.
Pakolj fel 10 kg-ot (fél kg-os csomagokban) és irány valami városi piac!
3: Hát akkor ezért.
Miért venne valaki jófogáson, fb-on, ismeretlentől, amikor a saját városában vehet olyantól, akit vagy ismer, vagy ismerős ismerőse, vagy kimegy a piacra és élőben látja az árut, nem zsákbamacskát vesz.
Próbáld meg te is a személyes kapcsolataidon keresztül árulni, ne neten.
A Facebook és Jófogás, meg egyéb netes dolgok azért nem jók, mert ha nem a szomszéd utcában laksz, akkor rákerül a postaköltség és akkor már nem olcsó.
A helyedben most nem kínlódnék, adagonként lefagyasztanám és karácsony előtt adnám el, az akkori áron, ami biztos nem 2ezer lesz.
Tényleg rossz helyen hirdeted. Én is csak valami helyi termelői piacot tudnék ajánlani. Kifizeted a helypénzt, és árulhatod a portékádat. (zöldség, gyümölcs, tojás, dió stb. )
Nálunk is kétezer jelenleg, de, ahogy majd szárad egy kicsit és könnyebb lesz, úgy emelkedik az ára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!