Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol lehet olcsón tojáshoz jutni?

Hol lehet olcsón tojáshoz jutni?

Figyelt kérdés

Szeptember elején vettem a T..coban 30 tojás egy tálcán, darabja 21 forintra jött ki. Ahogy nézelődöm, a legolcsóbb is most 32 forint.

Most hol találhatnék olcsón?

2017. okt. 19. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Az azért tudott olyan olcsó lenni, mert S-es méretű. Tehát arányaiban ugyanott voltál, nem volt olcsóbb.

30 forint alatti áron nem találsz normális tojást. De most őszintén mondd meg nekem: miért gond, ha a tojás nem 25 hanem 32 forint? A különbség 70 forint dobozonként. Ha ez az árkülönbség téged megvisel anyagilag, akkor szívesen kifizetem neked a különbözetet.

2017. okt. 19. 08:59
 2/5 anonim válasza:
33%
menj el a piacra, keresd meg az aranypaszujt áruló kofaasszonyt és vegyél tőle aranypaszujt. HÁRMAT!!!4! ültesd el a szomszédod hátsó kertjében mikor éjfélt üt az óra és a farkasok a leghangosabban üvültenek szarj rá. Miután három évtizedet vártál és kinőtt, mássz fel rá, lesz ott három aranytojást tojó tyúk. Kettő választásod van. Ott lesz a híd trollja és egy találós kérdést tesz fel arról hogy mennyi a világ összes sinus meg cosinusának a köbgyöke. Ha helyesen válaszolsz átenged, eljutsz a tyúkulba. El kell döntened hogy melyik tyukot választod, mert csak az egyik tojik aranyat, a többi szalmonellás. Ha sikerült jól választanod, rajtad áll mit csinálsz a tojásoddal. Vagy megeszed de akkor nem lesz olcsó tojásod vagy eladod az aranytojást és veszel belőle tikokat és azok tojnak neked tojást.
2017. okt. 19. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
A tescós tojás a nagy átverés kategória. 32 ft alatt sehol nem kapsz normál méretű, legalább M-es tojást.
2017. okt. 19. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Csuda tudja, nekem mélyszegénységben is inkább az kell, hogy értékes, finom, az árát megérő legyen a tojás. 35-40-ért veszem háztól, ismerőstől, igazán nem drága tápanyagdús komplett fehérje s általában nagyok is (persze ez változó). A pici tojások arányaiban nem szokták megérni.

Az ételen lehet spórolni, a tojáson szerintem nem érdemes. Nyilván a bolti extrémdrága biotojást én sem veszem meg, már csak azért sem, mert nem tudom, hogyan tartják a tikokat...

2017. okt. 19. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, csak tudnám mitől is élsz te mélyszegénységben... Sokszor említed, de nem tudom megfejteni, mivel az életmódod nem éppen mélyszegénységre utal.A hiradókban naponta látni a valódi szegénységet, ami valóban elborzasztó, hogy ilyen létezik, családoknak alig jut napi betevőre, elképesztően nyomorúságos körülmények között élnek.Nem az a gondjuk, hogy speckó diétájukat milyen magvakkal és hányszáz tojással tudják tartani.

Ők, akik éhezéssel "szálkásítanak "...

2017. okt. 19. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!