Melyik jobb, illetve a drágább? Akác- vagy a virágméz?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 19:05
2/9 anonim válasza:
Minden méz virágméz.
Az, hogy melyik jobb, ízlés dolga.Én a vegyes virágmézet jobban szeretem.
Az akácméz általában a drágább.
3/9 anonim válasza:
A kettő közül az akác a drágább, de a vegyes virágméz is tökéletes, csak valamivel olcsóbb.
Mind a kettő értékes, hasznos.
4/9 anonim válasza:
A "jobb" az ízlés dolga. Én mindegyiket szeretem, de az akácméz a drágábbak közül való.
Egyszer kaptam selyemfűvirág mézet, számomra különleges aromája, íze volt.
5/9 anonim válasza:
Az akác drágább (ugyanonnan véve). Változó, ki melyiket szereti jobban, az akácot vagy a vegyes virágmézet. Találkoztam már méhésszel, aki szerint a vegyes sokkal finomabb és értékesebb is. Én mindig akácpárti voltam (az enyhébb íze ellenére is), de most már egyformán szeretem őket s számomra nem finomabb az egyik a másiknál, egyszerűen más.
6/9 anonim válasza:
Ízre a virágmézet szeretem jobban, de venni mégis az akácot szoktam, mert a virág kikristályosodik, az akác pedig marad folyós.
7/9 anonim válasza:
izles kerdese,de az akac mez dragabb valamivel.
8/9 anonim válasza:
Akácméz a drágább többi izlés dolga.
9/9 anonim válasza:
Az akác drágább, de ha süteménybe kell méz, akkor arra nem jó, inkább virágméz javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!