Ezekból a hozzávalókból mit tudnék kihozni h ne éhezzek fizetésig?
lekváros tészta, vízbedara lekváral
nincs semennyi pénzed? Mondjuk napi két zsömlére? Vagy sparban szokott zárás előtt féláron lenni a hús ami hamarosan lejár. Vegyél egy dobozzal, olyan 250 forint, meg egy kis kocka zsírt.
Szia!
Milyen szalámi? Ha zsírosabb, az jó, mert ha megpirítod, nyerhetsz egy pici zsírt. Nagyon óvatosan pirítsd, nehogy megégjen - alá ugye nem tudtál olajat tenni, úgy könnyebb lenne. A pirított szalámit megeheted főtt tésztával vagy rizzsel. A kisült zsírban pedig egy pici lisztet meg tudsz pirítani, abból én rántott levest készítenék. Remélem só is akad, azzal hihetetlen sokat lehet javítani az ételek ízén. Kitartás a fizetésig :-)
Ezen azért korábban kellene elgondolkodni s legalább némi pénzt tartalékolni vagy jobb készletekkel rendelkezni. Én ezekkel éheznék és izmot bontanék. Kevéske pénzből legalább pár tojást s olcsó zöldséget vehetnél, máris több lenne a lehetőséged. A fentiek zöme gabona. A lekvárostészta tápértéke s többségünk számára a laktató hatása is elég kicsi.
Persze egypár napig ki lehet húzni vele.
Lekváros vagy üres rizs, élesztőtlen kenyér (egyes népeknél van ilyen, kb. csak lisztből van), kukoricamálé szalámival, no, ez utóbbi még valami... De ez így rettenetesen szűk lehetőségeket ad.
Mikor kapsz fizetést?
Írj privátot, hogy merre laksz, én is tudnék neked vinni pár dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!