Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A csapvíz iható? 😕

A csapvíz iható? 😕

Figyelt kérdés
Én már régóta azt iszom, de hallottam hogy ihatatlan. (Vannak olyan helyek, ahol igen, de nálunk tisztavíz van)
2017. szept. 29. 23:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
A vízben még mindig nincs klór, az első mintavevő helyen se lehet már a telepen. Az a fehér fos amit ti láttok benne az levegő, ami bárhol akár 10-15 Km-rel odébb is belekerülhet és beleveri a vízbe a szivattyú, nagy nyomáson. Csőcserénél, víztározó pucolásnál stb., mivel a rendszer folyamatos karbantartást igényel, ezért lehetnek helyek ahol rendszeresen ilyen is a víz. Ki kell tenni az asztalra és várni vele amíg kimegy belőle, 10 perc.
2017. okt. 2. 21:59
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Akkor nem klór, nekem mindegy, de iszonyúan büdös, klórszagú és ihatatlanul rossz ízű... Próbáltam meginni, de nem ment, tönkretette a kávémat. Rendszeresen ez van egy lakótelepen, nagyon gyakran belefutok, pedig havi egyszer járok arra.
2017. okt. 2. 23:59
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Te miről beszélsz 11-es??

Nincs ott semmi fehérség, ahol olyan sárga a pohárba engedett csapvíz, mintha tehénhugy!!! lenne benne! Hát idd meg azt te!!

2017. okt. 3. 07:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Cukipofa, az pedig rozsda, vagy a házadban csináltasd meg a vízvezeték felújítást vagy jelezni kell a vízműnek, nem ide írogatni nagy kabáttal...
2017. okt. 3. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!