Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A csapvíz iható? 😕

A csapvíz iható? 😕

Figyelt kérdés
Én már régóta azt iszom, de hallottam hogy ihatatlan. (Vannak olyan helyek, ahol igen, de nálunk tisztavíz van)
2017. szept. 29. 23:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Te most a sírból írod ezt a kérdést?
2017. szept. 29. 23:43
 2/14 anonim válasza:
89%
Igen iható, és egészségesebb mint az ásványvíz. Ha nem lenne az akkor már rég tájékoztatták volna a lakosságot
2017. szept. 29. 23:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt iszom, tartok itthon àsvànyvizet a vendégek kedvéért!!
2017. szept. 30. 00:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mire van szerelve a csap.

A csapadékvíz-gyűjtő tartályra szerelt csapból folyó víz ivása kerülendő!

A kiépített ivóvíz-vezeték csapjából folyónak pedig nevében amegoldás.

2017. szept. 30. 06:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hol élsz.

Van az országban néhány város, település, ahol a nem megfelelő csőhálózat stb. miatt ihatatlan a víz.

Van az országban néhány város, település, ahol annyira meszes, karcos a víz, hogy szinten ihatatlan.

De alapjaiban kis hazánkban igen-igen jó minőségű ivóviz van, és igen, iható!

2017. szept. 30. 06:55
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
A csapvíz, ivásra alkalmas. Viszont, szokták mondani, hogy ihatatlan. Barátom is ihatatlannak tartja, amit mi iszunk, de ez attól van, hogy más az íze. Nincs hozzá szokva és nem azt, hogy egészségre ártalmas lenne.
2017. szept. 30. 07:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogyasztásra alkalmas, más kérdés, hogy az íze bejön-e mindenkinek.
2017. szept. 30. 08:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak vizet iszom. Nem szeretem a szénsavas üdítőket pl. Ásványvíz mindig van itthon, de inkább engedek a csapból, ha szomjas vagyok.

Írod, hogy nálatok tiszta a víz, akkor idd nyugodtan.

2017. szept. 30. 11:11
 9/14 anonim ***** válasza:
45%

Iható. Az én ízlésem szerint az ország nagy részében rossz a víz, már ízre, pláne ha épp iszonyat klóros, akkor kávét sem vagyok képes belőle inni (Székesfehérvár, azt mondják rá, remek víz, nos, eleve rossz, de klórozva borzalmas. de nem ott ittam a legrosszabb vizet az országban). De néhol igazán kiváló. A saját falumban 2 utca távolságban is nagyot változik a minősége, ez ilyen.

Arról nem tudok, hogy bárhol kifejezetten ártalmas lenne a víz, gondolom, az azért botrányt kavarna...

2017. szept. 30. 23:31
 10/14 anonim ***** válasza:
92%
Kedves 9-es! Bizony-bizony kavar is óriási felháborodást, éppen most, hogy Makó-Mórahalom stb. helyeken kismillió, EU-s pénzből építettek víztisztítókat, stb. stb- és mocskosabb a víz, mint korábban volt. Az emberek kénytelen palackozott vizet inni, azzal főzni, mosáshoz, mosdáshoz pedig a lajtos-kocsi által hordott vizet használják.
2017. okt. 1. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!