Szerbiai mogyorókrémet (Eurokrem a márkája) lehet-e kapni Magyarországon, forgalmazzák-e valahol, és ha igen, akkor hol?
Figyelt kérdés
Szerintem szuper ez a mogyorókrém, a kétszínű és a sima verziója is.
Megbízható helyre gondolok (pl. olcsóbb piacokon lehet, h. van Magyarországon, behozzák magánszemélyek, de abban nem vagyok teljesen biztos, hogy milyen körülmények között tárolják). Egyébként Szegeden élek, de nem tudok gyakran Szerbiába a Vajdaságba átmenni.
Köszönöm!
2017. szept. 14. 18:14
1/4 anonim válasza:
Én a szabadkán szoktam venni isteni finom :)
2/4 A kérdező kommentje:
Szuper, akkor más is kedveli:-) És akkor, ha nincs infó a magyarországi forgalmazásról, Szabadkán belül hol veszed (pl. IDEA áruházlánc, szabadkai piac), hol a legolcsóbb?
Ja, és egy magánszemély egyszerre mennyit hozhat át legálisan és vámfizetés nélkül a határon naponta? (csak magánfogyasztás miatt kérdezem)?
Köszi!
2017. szept. 16. 22:53
3/4 anonim válasza:
Szeged,Cserepes sori piac. Én itt szoktam venni. A lejárati dátumot nagyon nézd!
4/4 anonim válasza:
Én láttam már cipiripit a Tescoban, de inkább fordítva szokták, a magyar termékeket viszik szerbiába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!