Miért van a konzerv babban kevesebb fehérje mint a sima száraz babban?
Figyelt kérdés
A konzerveb 100g - 5 g, a szàraz babban 100g - 25g. Ez mitöl van? Egy 400g os konzervet ha megeszek, az olyan mintha 100grammkt ettem.volna a sima babbòl. Ez azért van mert nyilván a konzerves bab bevan áztatva?2017. szept. 11. 23:27
2/8 anonim válasza:
Gondold tovább ezt a beáztatós dolgot.
A konzerv teljesen meg van főzve. Legalább 3-szorosára dagad.
Úgyhogy ha 100 g száraz babot megfőzöl, abból alapból 300 g lesz. Ugye így már nem is olyan nagy a különbség?
3/8 anonim válasza:
Azért azt megnézném, ahogy megeszel 100g szárazbabot!
4/8 A kérdező kommentje:
Csak a példa egyszerüsége miatt irtam 100grammot :) Köszönöm a válaszokat. Azt lehet tudni mennyivel egészségtelenebb a konzerves?
2017. szept. 12. 10:52
5/8 anonim válasza:
Semmivel sem egészségtelenebb, mert csak hőkezeléssel tartósítják a konzerveket.Te is hőkezeled, méghozzá elég alaposan, hogy ehetővé tedd.
6/8 A kérdező kommentje:
Szuper, nagyon köszönöm!
2017. szept. 12. 11:23
7/8 anonim válasza:
Azt én megnézném ha 100g szárazbabot fogyasztol el!
8/8 anonim válasza:
Utolsó , ezt már előtted is megkérdezték, nagyon helyesen.
Láss, láss, ne csak nézz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!