Sült hurkához mustár?
Figyelt kérdés
Szokás együtt enni, vagy nem passzol? Nagyon megkívántam, de nem tudom milyen lehet a képzeletemen kívül a valóságban, és nekiálljak-e hurkát sütni. :)2017. szept. 6. 15:15
3/9 anonim válasza:
Egyszer barátok voltak nálunk több napig, és a "hamar könnyűt" elv alapján csak bedobtam pár hurkát a sütőbe. Nagyon meglepett, mikor az egyik lány megkérdezte, hogy "és mustár nincs?" - én előtte sosem hallottam, hogy bárki mustárral enné a hurkát, én is inkább céklával, gyöngyhagymával szeretem, de látod, vannak mások is, akik így szeretik. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Ohh, szuper! Köszönöm a válaszokat! Akkor ez nem furcsa kombináció, már dobom is a sütőbe! :)
2017. szept. 6. 16:03
8/9 anonim válasza:
Én csak mustárral eszem meg a hurkát, a sült kolbászt pedig ketchuppal. Savanyúsággal nem tudtám megenni egyiket sem.
9/9 anonim válasza:
Mustárral és tormával szoktam enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!