Parmezán jellegű kemény sajt bontva, hűtőben meddig áll el?
Figyelt kérdés
2017. aug. 27. 10:47
1/6 anonim 



válasza:





Ha nem hagyod kiszáradni vagy vizesedni akkor kb 3-4 hónap
2/6 anonim 



válasza:





én nem zárom vissza, hanem szellősen egy tányéron letakarva egy másik mélytányérral. sosem volt probléma még négy hónap után sem. még egy picit talán keményebb lett.
3/6 A kérdező kommentje:
Valahogy úgy szerettem volna, hogy ne szellőzön a szaga miatt, ezért a felbontott dobozt beletettem egy nejlonzacskóba. De így akkor nem a legjobb?
2017. aug. 27. 12:01
4/6 anonim 



válasza:





Nem szoktam nézni az időt. Eszem, ameddig jó. Elég sokáig eláll. Ha már nem jó, akkor penészes lesz.
5/6 anonim 



válasza:





Tupperware éléstárban szaga sincs, sima dobozban nem jó
6/6 anonim 



válasza:





A sajtokat zsírpapírba csomagolva teszem a hűtőbe, inkább kiszárad,de nem penészes. Egy hónapon belül felhasználom.
Ha valamilyen okból nagyon sokat vettem, akkor kissebb adagokban a fagyasztóba teszem. Fél évig semmi baja. az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!