Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tudnátokajánlani egészséges...

Tudnátokajánlani egészséges reggeliket?

Figyelt kérdés

Már van egy csomó ötletem!Annyira izgatott vagyok,mert elterveztem hogy egészséges életmódot fogok folytatni😊!!

Ilyen ötleteim vannak eddig:

-Főtt tojás

-natúr joghurt gyümölcsökkel

-zabpehyel tejbe,vagy joghurtba

-Teák(pl. Diófalevél meg ilyen különleges gyógyteák , kizárólag mézzel ízesítve)

😍😎😊😃😃😃😁😁

2017. aug. 23. 13:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
Gyümölcscukor* bocsi. Zabot natúr joghurttal, tejjel, mézzel és fahejjal izesitve. Korpás kifli, kenyér. Tésztát mérsékeld, rizs mint köret és sok zöld zöldség!!!
2017. aug. 24. 07:54
 12/12 anonim ***** válasza:

-főzz zabpelyhet vízben vagy mandulatejben, tegyél rá fahéjat, magvakat, idénygyümölcsöt (áfonya, eper, almadarabkák stb.)

-zöld tea nagyon egészséges

-készíts szendvicset: teljes kiőrlésű, magvas kenyér, szalámi, light sajt, szórd meg egy kis fűszerrel a tetejét (bazsalikom, petrezselyem...), egyél hozzá valamilyen zöldséget is (paradicsom, uborka, paprika, rukkola, retek),

-egy tál saláta, magvakkal, valmilyen finom, házilag készített öntettel

-mézes kenyér (teljes kiőrlésű, természetesen), ha ez nem kiadós reggeli, akkor egy adag gyümölcsöt ehetsz még mellé

-ha az avokádónak szezonja van, én sokszor a kenyérszeletekre egy nagyobb darab avokádót rakok, kissé elkenve, megszórom egy kis bazsalikommal, rakok rá paradicsomszószt (nem tudom, mi a pontos neve, az Intersparban lehet kapni olyan tubusban, mint a mustárt, és csak paradicsom van benne meg egy leheletnyi só)

2017. aug. 24. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!