Melyek a kötőszövetben gazdag húsfélék?
Figyelt kérdés
Például a csirke melyik része gazdag kötőszövetben?2017. aug. 21. 10:31
1/8 anonim válasza:
Hat a csirkenek nagyjabol egyik se
Az inas husok azok, pl a pulyka legtobb resze. A csirke sehol sem tul inas
2/8 anonim válasza:
Mert azthiszed ha megegszed az o kotoszovetuket akkor az nalad hasznosul mint kotoszovet vagy mi a franc
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos székrekedéses vagyok, nem nagyon eszem emiatt húst, és olvastam valahol, hogy akinek ilyen problémálya van az egyen kötőszövetben gazdag húsféléket, csak azt már nem írták melyek azok.
2017. aug. 21. 15:20
4/8 anonim válasza:
Jézusom! Székrekedéssel minél kevesebb húst tejterméket és tojást fogyassz, viszont annál több rostos gabonát, zöldséget, gyümölcsöt. A hús okozza a székrekedést nem pedig gyógyítja!
5/8 anonim válasza:
Utolsó: ez tévhit. A legújabb kutatások szerint a gabonafélék rostjai nem befolyásolják a székrekedést, vagy néha egyenesen rontják.
Zöldségek jók rá, húst is ehetsz.
6/8 anonim válasza:
Ne írj már hülyeségeket utolsó! Pont a zabban és egyéb gabonákban található rostok nagyon jók! A húst muszáj lesz mellőzni.
7/8 anonim válasza:
Székrekedés esetén tényleg mellőzni kéne lehetőleg minden állati terméket, és a tésztafélék, olajos magvak fogyasztását is ildomos lenne csökkenteni.
Jót tesznek ilyenkor a gabonafélék, főleg a nem finomított fajták tehát nem a sima búza vagy a tönköly, fehér rizs, hanem a teljes kiőrlésű dolgok, rozs, korpa, zab, árpa, kuszkusz, quinoa; bizonyos magok mint a chia, lenmag; gyümölcsök, zöldségek.
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a teljeskiőrlésű gabonából készült ételek nálam nem segítenek, próbáltam egy időben a korpát is, az sem segített. Ráadásul IBS-es vagyok, aminek az ilyen durva rostok nem tesznek jót, irritálják a bélfalat. Most utifűmaghéjat fogyasztok, napi 1 evőkanállal, sokat iszom, sok zöldséget eszem. Eleinte még segített is az utifűmaghéj, de úgy látszik hozzászoktam mert már nem annyira hatásos.
2017. aug. 23. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!