Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem lehet kapni már...

Miért nem lehet kapni már sehol a nissin chilis tésztát?

Figyelt kérdés

2017. aug. 19. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos megunták hogy az összes 12 éves cancer youtube videós azzal bohóckodik.
2017. aug. 19. 16:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Elhiszem, de engem a konkrét tény érdekelne, hogy megszűnt vagy csak valamiféle készlethiány lépett fel valamiért.
2017. aug. 20. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg jobban a boltokban, szerintem lehet még kapni.
2017. aug. 24. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Még mindig nem lehet sehol sem kapni, és ez az majdnem összes Nissin termékre vonatkozik. Az összes boltban ahol jártam már teljesen kiürült a sült tészta készlet, és egyéb Nissin termékek is csak fogynak, de a polcok nincsenek feltöltve.
2017. szept. 14. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Tescoban lehet kapni. Lehet, hogy most a sztrájk miatt, nem voltak feltöltve a polcok, meg stb.

A szállítmány is naponta érkezik, sajnos, hogy biztosan kapj, minden nap be kell menni, hogy megnézd, hogy ki tették-e már, stb.

Esetleg a Sparban, Interspárban, CBA-ban lehetne még körül nézni.

[link]

[link]

[link]

Ha nem gyártanák, vagy már nem forgalmazná a Tesco, akkor itt a weblapjukon sem lenne már fent, és nem lehetne belőle házhoz rendelni.

2017. szept. 15. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó amit belinkeltél, hanem a zacskós fajtáról. Az pedig még mindig nincs sehol.

A bögrés pedig iszonyat drága, a zacskós pedig csak 195 ft volt.

2017. dec. 15. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
A Nissin szerint a 20. héttől megint elkezdenek szállítani az üzletekbe, érdemes ezután figyelgetni.
2018. máj. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!