Mennyire gáz, hogy szombaton elkészült tésztát kedden fogok megenni?
Figyelt kérdés
Szombatról maradt egy kis tészta, anyám most este megforgatta egy kis zöldségbe kicsit megpirította amit elviszek holnap munkába, tehát már kedden fogom megenni a szombati tésztát. Legszívesebben nem vinném el de megint ki fog törni a balhé. Ti mit csinálnátok?2016. nov. 21. 19:48
1/6 anonim válasza:
Ha a tészta 4-5°C-on volt és még meg is lett pirítva, akkor valószínűleg ehető.
2/6 anonim válasza:
Miért lenne az? Semmi baja sincs, ha közben hütöben volt.
3/6 anonim válasza:
Ennyi még belefér, hacsak nem érte valami (kint maradt a melegen, megkeményedett egy része, a tészták képesek erre).
4/6 anonim válasza:
Hogy lehet tésztát zöldségben megforgatni?
Meg mi az hogy kész tésztát megpirítani?
Miféle moslék ez?
5/6 anonim válasza:
Előbb tájékozódj, mielőtt itt kinyitod a szádat. :)
Én már biztosan nem enném meg, de én finnyás vagyok. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, végül nem vittem el
2016. nov. 22. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!