Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyire gáz, hogy szombaton...

Mennyire gáz, hogy szombaton elkészült tésztát kedden fogok megenni?

Figyelt kérdés
Szombatról maradt egy kis tészta, anyám most este megforgatta egy kis zöldségbe kicsit megpirította amit elviszek holnap munkába, tehát már kedden fogom megenni a szombati tésztát. Legszívesebben nem vinném el de megint ki fog törni a balhé. Ti mit csinálnátok?

2016. nov. 21. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tészta 4-5°C-on volt és még meg is lett pirítva, akkor valószínűleg ehető.
2016. nov. 21. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne az? Semmi baja sincs, ha közben hütöben volt.
2016. nov. 21. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennyi még belefér, hacsak nem érte valami (kint maradt a melegen, megkeményedett egy része, a tészták képesek erre).
2016. nov. 21. 23:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Hogy lehet tésztát zöldségben megforgatni?

Meg mi az hogy kész tésztát megpirítani?

Miféle moslék ez?

2016. nov. 21. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

[link]


Előbb tájékozódj, mielőtt itt kinyitod a szádat. :)


Én már biztosan nem enném meg, de én finnyás vagyok. :D

2016. nov. 22. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, végül nem vittem el
2016. nov. 22. 15:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!