Mit csináljak a kovászos uborkámmal? Szombaton tettem el erre jött ez a "szép" idő. Hová tegyem, hogy tovább érjen? Ha hagyom még pár napig nem lesz semmi baja?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 16:51
1/3 anonim válasza:
Én három nap után mindig leszűröm, és beteszem a hűtőbe, tegnap már megtehetted volna, a hűtőben még tovább érik, savanyodik, múlt héten kétszer tettem el, és mindegyiknek elég volt a 3 nap, ma már az első nekem túl savanyú is lett, pedig félig "éretlen" volt még, amikor leszedtem rúla a kenyeret és beraktam a hűtőbe.
2/3 anonim válasza:
nem lesz baja. A színén látszik, hogy mikor jó: ha már katona-zöld!
3/3 anonim válasza:
ne hagyd kint, mert bent most melegebb van. de szerintem is jó az már, , ha opálos-zavaros a leve, a színe sárgászöld, akkor már majdnem beérett.
én is leszűrüm, átrakom csavaros üvegekbe és a hűtőben tartom. egy hét után is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!