Szabó Éva Györgyi kérdése:
A zabkását ti hogyan készítitek el? Főzitek, vagy forrázzátok?
Figyelt kérdés
Köszi a választ!#zabkását #készítitek #Főzitek #forrázzátok
2017. aug. 18. 22:00
11/17 anonim válasza:
Főzöm. Két deci folyadékhoz (ez általában nálam fele víz, fele tej) adok 4 evőkanál zabot, és addig főzöm,. amíg be nem sűrűsödik. Forrázva nem tetszik az állaga.
12/17 anonim válasza:
Háromszoros vízzel főzöm - egy kávèscsèsze zab, 3 kávèscsèsze víz, ès só. Amikor már sűrűbb tejbegríz állagú, elzárom.
Èn a finomszeműt szoktam venni.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Szárazon, joghurtba keverve nem jó kb. 8-10- óra állás után?
Csak főzve jó?
2017. aug. 19. 14:34
14/17 anonim válasza:
Amikor megkívánom, akkor tejben főzöm meg.
15/17 A kérdező kommentje:
A tejben való főzés finomabb, mint a vízben való főzés. Csak abból indulok ki, hogy a tejbegríz de főleg a tejberizs gyerekkoromban mennyire finom volt, eperlekvárral, fahéjjal, kakaóval. :)
2017. aug. 19. 19:50
16/17 anonim válasza:
Meg kell főzni, mert nyersen nagyon igénybe veszi a bélbolyhokat és az nagyon nem jó.Nyersen többet árt, mint használ.
17/17 A kérdező kommentje:
Értem, Köszönöm szépen! Hát igen csak nyernek éreztem.
Ma reggel is 12 óra áztatás után ettem meg, akkor megfőzöm. Nem véletlenül főzik mások is.
2017. aug. 20. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!