Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért van az, hogy a laktózmen...

Miért van az, hogy a laktózmentes tejtől is megy a hasam? Már egy kortytól is.

Figyelt kérdés
Sziasztok.Anyukám és apukám is évek óta laktózérzékenyek.Én sokáig megittam a normális tejet,majd egy idő után csak laktózmentes tej volt itthon a szüleim miatt.Így énis azt ittam.Majd miután néha normális tejet kellett innom rosszul voltam.Több mint egy éve van ez így.Azóta sem a tejfölt,sem a túrót nem tudom megenni.Viszont az utóbbi időben egy korty laktózmentes tejtől is rosszul vagyok és hasmenésem van.Mindennap megszenvedek a reggeli kávémmal:D Nemtudom eldönteni hogy akkor most mi lehet a bajom.Szerintetek szedjek laktózérzékenységre gyógyszert vagy hanyagoljam a tejet életem végéig?:(
2017. júl. 5. 09:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

6000.Ft - os adó kedvezmény az a bizonyos " súlyos fogyatékossági adókedvezmény "

Körzeti orvosoknál kell hogy legyen 1 lista amin rajta van.

Pl valamelyik cukorbetegség is rajta van. Kollnőm is kap, 2 éve diagnosztizált az a bizonyos cukorbetegsége....

Érdemes rákérdezni más betegségeknél is.

( az is a feladata, hogyha rajta vagyunk kiadja. és ami még fontos : csak a fénymásoltat szabad a melohelyünkön leadni )

2017. aug. 23. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!