Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit vegyek magamnak egész...

Mit vegyek magamnak egész napra 1000 Ft-ból?

Figyelt kérdés
A szüleim elmentek egész napra. Este jönnek haza, rokonokhoz mentek de én nem bírtam felkelni ezért itt maradtam. Egy ezrest hagyott nekem. Mit vegyek belőle hogy estig tudjak enni? Főzni biztos nem fogok, nem is tudok, nem is akarok szóval azt ne írjatok, akármilyen egyszerű.
2017. jún. 11. 09:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Akkor egyszerű: elmégy a boltba, körbe nézed a polcokat, és amire ott ráéhezel, és futja a pénzedből, azt megveszed!
2017. jún. 11. 10:49
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Azt ne mondd már, hogy tök üres a hűtő és egy rántottát se bírsz megcsinálni... Hány évesen vagy ennyire életképtelen?
2017. jún. 11. 10:51
 13/17 anonim válasza:
58%
4-5 főre főzök spagettit 1000Ft-ból (bar meg kell hagyni nalam fűszer mindig van itthon) a hus 500 tészta 140 egy fokhagyma amiből 4 gerezd kell 1 fej vöröshagyma olaj! De ahogy mondtam a fűszer és olaj adott ketchup vagy paradicsom szósz is van a legtöbb háztartásban otthon! De ha akkora gondot okoz a spagetti akkor vegyél a boltban 25 dkg karajt kb 400Ft mellé krumplit kb 40-50dkgt! Felszeleteled a húst Liszt tojás zsemle morzsa és mehet az olajba! Praktikus előtte a krumplit kisütni! 1000Ft nem sok pénz de én vígan jol lakok belőle aki nem tud főzni vessen magára!
2017. jún. 11. 10:52
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
én nincs otthon kenyér és zsír, vagy lekvár? kolbász?
2017. jún. 11. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Vegyél sólet konzervet, az kb. mindenhol kapható, laktató, és nem kell vele sokat baszakodni. Felforralsz egy lábas vizet, belerakod, 10-15 perc múlva fogyasztható.
2017. jún. 11. 11:44
 16/17 anonim válasza:
Én kettő mirelit pizzát vennék a helyedben.
2017. jún. 11. 12:22
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szia Fiam!

Hagytam egy 50-est, vegyél zsömlét meg tejet.

Felvágott van még a hűtőben, de azt a kis főzeléket is megehetnéd! Délután három körül otthon vagyunk! Vigyázz magadra!

Csókol Anyu!"

...És hasonló kis papírra vetetett üzenetek a nyolcvanas évekből. :)

2017. jún. 11. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!