Mit vegyek magamnak egész napra 1000 Ft-ból?
Figyelt kérdés
A szüleim elmentek egész napra. Este jönnek haza, rokonokhoz mentek de én nem bírtam felkelni ezért itt maradtam. Egy ezrest hagyott nekem. Mit vegyek belőle hogy estig tudjak enni? Főzni biztos nem fogok, nem is tudok, nem is akarok szóval azt ne írjatok, akármilyen egyszerű.2017. jún. 11. 09:37
1/17 anonim válasza:
Mi van otthon? Vegyėl 2 3 zsömlet,sonkat,sajtot melegszenya reggeli es vacsoranak is jo.vegyél egy csomag tésztát,sajtos tészta vagy tejfolos. Esetleg tejfolos kenyér is jó.
2/17 anonim válasza:
Vannak olyan kaják, amiket csak melegíteni kell a mikróban, ezek kb 650 Ft-tól kezdődnek, ebédre jók. A maradékból kenyér felvágott vagy sajt, jó reggelire, vacsorára.
3/17 anonim válasza:
Hat vegyel valami ragcsat vagy valami fagyasztott dolgot … vagy esetleg van egy ötletem ez nem nagy főzési tudomány : fagyasztott paraj krém 149 forint ezt be teszed egy labosba kiolvasztod aztan teszel bele so bors fokhagyma es főző tejszín amit előzőleg liszttel elkevertel . Aztan rotyog tartod es kesz! Vagy esetleg gyümölcs leves azis konnyu ugyanigy habarással az az ( Liszt es tejszín ) a paraj hozz ajánlok pirítós t es tükörtojást esetleg rantott sajtot . Makaroni nekem 1300 Ft bol jott ki ugy h nem volt otthon sajt aztis le irom ha erdekel! :) vagy vannak ezek a Foodbox os ételek csak meg kell mikrozni 700 Ft korul van a SPAR ba
4/17 anonim válasza:
990ft lasagne penny, lidl, aldi
Isteni jo
5/17 A kérdező kommentje:
Nem városban lakok :(
2017. jún. 11. 10:08
7/17 anonim válasza:
Rendelj egy közeli városból egy pizzát.
8/17 anonim válasza:
Ha nem városban laksz, akkor kezdjük ott, hogy vasárnap d.e. milyen üzlet van nálatok nyitva???
9/17 anonim válasza:
Nehogy azt mondd, hogy nincs otthon a spájzban, hűtőben semmilyen étel.
10/17 anonim válasza:
# 8-as, azért ne hidd, hogy falun nincsenek boltok... 1500 fős településen lakom, 3 élelmiszerüzlet van, ebből 2 egész nap nyitva vasárnap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!