Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit egyek ami nem hízlal? 15/F

Mit egyek ami nem hízlal? 15/F

Figyelt kérdés
Szoktam mozogni sportolni hobbi szerűen és mit egyek reggel,este stb. ami nem hízlal mert fogyni szeretnék és izmosodni. Nem iszok cukrosat
2017. máj. 28. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan kaja ami hizlal

Ha genetikailag hízásra hajlamos vagy akkor tökmindegy mit eszel mert hízni fogsz

Kivéve ha jársz eddzeni mert akkor háj helyett izmokat fogsz növeszteni

Én eszek mindet össze-vissza és 65-70 kg súlyom, mindig is ennyi volt (185 magas vagyok)

2017. máj. 28. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A kalóriatöbblet hizlal, pont.

Van, akit "semmi nem hizlal", mert semmilyen étrenden nem eszi magát túl.

Bármi hizlal, ha többletkalóriát okoz.

Tipikusan a fehérje jobban laktat, mint a szénhidrát, de hogy ki mivel lakik jól, az nagyon egyéni. Tapasztald ki, mi működik neked.

2017. máj. 28. 18:43
 3/6 anonim válasza:
20%

Zöldséget, gyümölcsöt, húst (nem zsírosat).

Amit NE: kenyér, tészta, krumpli

2017. máj. 28. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:

először is döntsd el mit akarsz

ha fogyni, akkor amellett izmosodás nemigen fog menni

amúgy meg menj át a sport és testépítés rovatba ill olvasgass a bodybuilder.hu-n!

2017. máj. 28. 19:47
 5/6 Tián00 válasza:
Nutellás üveget.
2017. máj. 28. 19:48
 6/6 anonim válasza:
Ha jó testalkatot szeretnél, akkor azt ajánlom, hogy menj le egy konditerembe és kérdezd meg, hogy személyedzőt tudnak-e biztositani? Ha nem, mész másikba. Ha igen, felveszed vele a kapcsolatot és kérsz egy étrend összeállitást egy edzéstervet, meg egy alkalmas személyiedzést. Ha csinálod, csinálod, ha nem dagadt maradsz és hájas. :D
2017. máj. 31. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!